Забезпечити Рівне обіцяними тролейбусами Хомку не дають... інвестори

Читать на русском
Рівненському міському голові поки не вдається купити для міста обіцяні нові тролейбуси через відсутність компромісу з іноземними інвесторами.
Володимир Хомко

Міський голова Рівного Володимир Хомко розповів, що корейські інвестори відмовляються закуповувати для міста нові тролейбуси з електронною системою обліку пасажирів.

Про це розповів сам Хомко, пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Корейці готові хоч завтра запровадити систему електронного квитка. Однак ще на перших зустрічах ми наполягали на купівлі нових тролейбусів. Без них немає сенсу підписувати інвестиційну угоду. В Україні достатньо компаній, які можуть запровадити електронний облік пасажирів», – зазначив Хомко. Однак, за його словами, вони запропонували в порядку експерименту встановити пристрої для електронних квитків лише на 2-3 маршрутах.

Таким чином, фінальні переговори міської ради Рівного з інвесторами з Кореї завершилися безрезультатно.

Нагадаємо, обіцянку придбати додаткові тролейбуси та збільшити кількість тролейбусних маршрутів Володимир Хомко дав іще наприкінці жовтня минулого року.

Поки ця заява Хомка має статус «у процесі», оскільки термін її виконання – до кінця його мерської каденції. Загалом рівненський градоначальник виконав 69 зі 149 своїх обіцянок, зафіксованих «Словом і Ділом». Дізнатися, як працюють його колеги в інших обласних центрах, можна за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: