Масштабний теракт у Дамаску забрав життя щонайменше 76 людей

Читать на русском
В результаті вчорашньої терористичної атаки в шиїтському кварталі Дамаска загинули щонайменше 76 і постраждали 110 людей.
Дамаск

Кількість жертв учорашнього теракту в шиїтському кварталі Дамаска становить уже 76 людей.

Відповідальність за теракт прогнозовано взяло на себе угруповання «Ісламська держава» пише «Слово і Діло» з посиланням на «Аль-Джазіра».

Крім того, ще 110 людей отримали поранення різної тяжкості. Надзвичайна подія сталася в районі компактного проживання мусульман-шиїтів Сеїда Зейнаб у столиці Сирії. 31 січня там пролунали 3 вибухи: підірвалися 2 терористи-смертники та один нашпигований вибухівкою автомобіль.

Російські війська ППО в Сирії«Слово і Діло» вирішило показати, яку територію покривають війська російської протиповітряної оборони в Сирії.

У зв'язку з надзвичайною подією МЗС Сирії направило листа до Ради Безпеки ООН та особисто генсека організації, в якому назвало теракти в Дамаску спробою зірвати початок міжсирійських переговорів у Женеві.

Нагадаємо, в середині січня президент Росії Володимир Путін заявив, що в разі потреби готовий надати політичний притулок президенту Сирії Башару Асаду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: