Карта АТО: ситуація на сході України станом на 31 січня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 31 січня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні АТО пройшла неспокійно. Бойовики продовжують порушувати режим повного припинення вогню.

Обстріли:

На Донецькому напрямку проросійська сепаратисти із гранатометів та кулеметів обстріляли укріплення сил АТО в Опитному, Пісках, Троїцькому, Авдіївці, Луганському та Первомайському.

Близько 18 години бойовики відкрили вогонь з 82 та 120-мм мінометів, що заборонені Мінськими домовленостями, по українському опорному пункту в Зайцевому. Також, з мінометів калібру 120-мм були обстріляні українські позиції в Майорську.

На Луганському напрямку проросійські бандформування обстріляли з автоматичного гранатомету український опорний пункт в Трьохізбенці, а по позиціях в районі Станиці Луганської противник вів вогонь зі 120-мм міномету.

На Маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь з гранатометів та стрілецької зброї по укріпленнях Збройних сил України в Красногорівці та Новотроїцькому. А по позиціях сил АТО в Широкіному окупанти застосували зенітну установку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: