Порошенко закликав нардепів підтримати зміни до КПК України

Читать на русском
Петро Порошенко сподівається, що народні депутати підтримають запропоновані ним технічні зміни до КПК України, які допоможуть покарати всіх винних за злочини на Майдані.

Нові зміни до закону про заочне правосуддя допоможуть залучити всіх винних за злочини під час Революції Гідности до відповідальності.

Про це Президент України Петро Порошенко заявив на зустрічі з керівниками парламентських фракцій, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

«Ті, хто втік до Російської Федерації – країни-агресора, з тих чи інших обставин не був включений до розшуку Інтерполу. Таким чином, через ці технічні механізми отримали індульгенцію від справедливого покарання за скоєння злочину», – наголосив Порошенко.

Кого з українських чиновників шукає Інтерпол?Майже два роки тому команда Віктора Януковича покинула територію України. Його оточенню вдалося не тільки втекти, але й вивести з країни капітали. Майже всі ці люди були оголошені в міжнародний розшук.

За його словами, запропоновані ним технічні зміни до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України притягнуть усіх винних за злочини до відповідальності. «Внесення технічних змін до закону про заочне правосуддя дає можливість відновлення справедливості», – наголосив Президент.

Також Порошенко заявив, що всі докази про причетність тих чи інших осіб до злочинів на Майдані, порушення національної безпеки та корупційних злочинів мають бути передані в терміновому порядку до суду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: