Демчишин пропонує розвантажувати теплоенергетичну галузь за рахунок АЕС

Читать на русском
Міністр енергетики пропонує економити запаси вугілля за рахунок роботи атомних електростанцій в Україні.
Володимир Демчишин

Міністр енергетики України Володимир Демчишин виніс на розгляд Кабінету міністрів питання про продовження режиму надзвичайної ситуації в енергетичній галузі.

Кабінет мінстрів вирішив поки не продовжувати строк дії НС, що закінчився 19 січня, однак іще раз обговорить це питання на спеціальній нараді, пише «Слово і Діло» з посилання на «РИА Новости Украина».

«Кабмін не продовжив (надзвичайні заходи в енергетиці – Ред.). Я вносив сьогодні, тому що я переконаний, що ті заходи, які були вжиті й були результативними, вони заощадили, за розрахунками «Укренерго», приблизно півмільйона тонн вугілля. Ми більше завантажували «Енергоатом», – прокоментував ситуацію Демчишин.

Нагадаємо, режим надзвичайного стану в енергосистемі України діяв з середини грудня 2015 року та передбачав низку заходів з економії та перерозподілу енергоресурсів.

Додамо також, що 18 січня заступник міського голови Києва Петро Пантелеєв заявив, що найближчим часом підприємства теплокомуненерго мають підвищити температуру подачі гарячої води для опалення в оселях киян.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: