Порошенко звільнив командувача Сухопутних військ ЗСУ

Читать на русском
На сайті Президента України був опублікований Указ про звільнення генерал-лейтенанта Анатолія Пушнякова з посади командувача Сухопутних військ ЗСУ.

На сайті Президента України був опублікований Указ про звільнення генерал-лейтенанта Анатолія Пушнякова з посади командувача Сухопутних військ Збройних сил України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт Глави держави.

«Звільнити генерал-лейтенанта Пушнякова Анатолія Савватійовича з посади командувача Сухопутних військ Збройних сил України», – йдеться в тексті Указу Президента.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Анатолія Пушнякова буде звільнено. Крім нього, під звільнення повинні потрапити перший заступник командувача Сухопутних військ ЗСУ Сергій Бессараб, заступник начальника ГШ ЗСУ Володимир Хижий, командувач інженерних військ ЗСУ Микола Кравчук та начальник Головного управління з роботи з особовим складом ЗСУ Іван Чубенко.

Нагадаємо, 6 травня 2014 року Олександр Турчинов, який на той момент був головою Верховної Ради та в. о. Президента України призначив Анатолія Пушнякова командувачем Сухопутних військ Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: