Карта АТО: ситуація на сході України станом на 14 січня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 14 січня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО відзначилась новим «рекордом» бойовиків. Загалом, проросійські бандформування 70 разів порушили режим припинення вогню.

Обстріли:

На Донецькому напрямку після 18 години сепаратисти обстрілювали зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів позиції українських військ біля Донецька та Горлівки. Так, найгарячіші точки були Піски, Опитне, Авдіївка, Мар’їнка, Новгородське, Зайцеве та Майорськ. Окрім того, сили АТО в районі Опитного та Зайцевого потрапили під вогонь 82-мм мінометів. Поблизу Новгородського та Майорська працювали також ворожі снайпери.

З опівночі 14 січня вже щонайменше 10 разів бойовики застосовували зброю проти сил АТО. Зокрема, зі стрілецької зброї обстрілювали Збройні сили України неподалік Пісків та Верхньоторецького, з автоматичних станкових гранатометів – поблизу Опитного, з підствольних гранатометів – поруч із Новгородським, біля Зайцевого застосовували великокаліберний кулемет.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: