Попри обіцянку Гунчика, будівництво перинатального центру досі не завершено

Читать на русском
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик не зміг завершити в 2015 році будівництво обіцяного перинатального центру в Луцьку.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик не зміг завершити в 2015 році будівництво обіцяного перинатального центру в Луцьку.

Відповідну обіцянку Володимира Гунчика система народного контролю «Слово і Діло» зафіксувала в листопаді 2014 року.

Так, 21 грудня 2015 року на оперативній нараді у Волинській ОДА повідомили, що добудувати акушерсько-гінекологічний корпус перинатального центру в Луцьку планують у 2016 році. Для завершення будівництва планувалося використати кошти з фонду регіонального розвитку.

Таким чином, Володимир Гунчик не зміг виконати свою обіцянку.

17 квітня 2015 року Володимир Гунчик повідомив, що обласна державна адміністрація вже звернулася до Міністерства фінансів та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України з проханням виділити з Державного бюджету 40 млн гривень, аби продовжити будівництво центру. Всього ж, щоб завершити роботи та ввести в експлуатацію перинатальний центр, необхідно близько 70 млн гривень.

Нагадаємо, 6 листопада 2014 року голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик заявив, що завершення будівництва обласного перинатального центру є одним із основних завдань для області, та пообіцяв, що завершення будівництва має завершитися в 2015 році.

Подивитися всі обіцянки цього чиновника можна тут. Обіцянки його колег доступні за цим посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: