Керрі розповів, що США розраховують отримати в Україні

Читать на русском
Державний секретар США Джон Керрі вважає, що незабаром Вашингтон отримає додаткові можливості, які повинні допомогти ряду країн, у тому числі Україні.

Державний секретар США Джон Керрі зазначив, що у Вашингтоні «немає ніяких ілюзій» щодо того, які труднощі доведеться долати.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Українську правду.

За його словами, протягом наступних місяців США розраховують отримати «додаткові можливості для подолання викликів» в ряді країн світу, у тому числі в Україні.

Також він уточнив, що мова йде про Афганістан, країни Центральної Америки, Колумбію, Кіпр, Лівію, Південний Судан та інші.

Керрі зазначив, що Вашингтон «не плекає жодних ілюзій» щодо того, які труднощі доведеться долати. Він підкреслив, що має впевненість, оскільки рішення, які пропонують Штати, відображають бачення американського народу.

Держсекретар додав, що зовнішня політика США сьогодні як ніколи інтенсивно залучена у вирішення проблем по всьому світу.

«Сьогодні США приймають глибшу участь у вирішенні багатьох важливих питань в багатьох частинах світу, ніж будь-коли раніше в історії», - заявив Керрі.

Нагадаємо, що раніше канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що розраховує на прогрес у переговорах лідерів країн нормандської четвірки щодо ситуації в Україні в найближчі кілька місяців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: