Карта АТО: ситуація на сході України станом на 4 січня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 4 січня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Бойовики знизили інтенсивність обстрілів позицій українських військових. Протягом минулої доби терористи 11 раз застосовували зброю проти сил АТО.

3 січня під вечір зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики двічі прицільно обстріляли наші позиції в районі Широкіного, недалеко від Маріуполя.

З настанням темного часу доби окупанти вели неприцільний вогонь із стрілецької зброї по захисникам Авдіївки, які утримують «шахту Бутівка».

На перетині Донецької та Луганської областей бойовики зі стрілецької зброї неприцільно обстріляли українські позиції південніше Троїцького. А неподалік Світлодарська з великокаліберних кулеметів били у бік українських позицій, розташованих в районі Луганського.

З 00:00 4 січня терористи кілька разів відкривали вогонь у напрямку сил АТО, використовуючи виключно стрілецьку зброю. Всі випадки - північніше тимчасово окупованої Горлівки, у н.п. Новгородське.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: