Карта АТО: ситуація на сході України станом на 3 січня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 3 січня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Вчорашня доба в районі проведення АТО минула дещо спокійніше, ніж попередні. На Луганському та Маріупольському напрямках ворог не порушував режим тиші. Важке озброєння з боку НЗФ не застосовувалося. За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

На Світлодарській дузі противник здійснив кілька дрібних провокацій на різних ділянках фронту від Троїцького та Луганського. При цьому ворог застосовував лише стрілецьку зброю, зокрема кулемети. На північних околицях Горлівки вчора було спокійно. Натомість у Новгородському активізувалися ворожі снайпери: протягом доби зафіксовано 3 таких випадки.

Також серію провокацій окупантів вчора було зафіксовано на схід та південь від Авдіївки, поблизу Опитного (з протилежного боку Донецької об’їзної дороги) та в Пісках. І цій ділянці фронту працюють ворожі снайпери, втім безуспішно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: