Відсьогодні Україна підвищує імпортне мито для російських товарів

Читать на русском
Сьогодні Міністерство економічного розвитку та торгівлі України підвищить імпортне мито для товарів з Російської Федерації.

Сьогодні Міністерство економічного розвитку та торгівлі України підвищить імпортне мито для товарів з Російської Федерації.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Як стверджує заступник міністра економічного розвитку і торгівлі - торговий представник України Наталія Микольська, згідно з постановою про підвищення імпортний мит щодо російських товарів Кабмін буде застосовувати зв'язану ставку мита.

Угоду про асоціацію України з ЄС ратифікували всі країниПрезидент України Петро Порошенко заявив, що бельгійський парламент завершив процес ратифікації Угоди про асоціацію України з ЄС.

«Мита є різні - від 0,5% і до близько 10%. Тобто треба дивитися позиція на позицію. Ми не «дзеркалимо» російські заходи (ембарго - Ред.), ми як законослухняний член СОТ піднімаємо їх (імпортні мита - Ред.) до рівня зв'язаної ставки», - заявила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі - торговий представник України Наталія Микольська.

За її словами, окрім підвищення імпортного мита, з 10 січня 2016 року діятиме постанова про заборону ввезення товарів з Росії.

Нагадаємо, що з 1 січня 2016 роки почала діяти зона вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом. Своєю чергою, Росія пообіцяла, що у відповідь на це, ЗСТ між РФ та Україною більше не діятиме.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: