Карта АТО: ситуація на сході України станом на 2 січня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 2 січня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Попри новорічні свята бойовики продовжують обстріли українських військових у зоні АТО. Загалом, впродовж доби сепаратисти 22 рази порушили умови припинення вогню.

Обстріли:

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування прицільно обстріляли зі стрілецької зброї українські позиції в районі Сартани, а з великокаліберних кулеметів – у Широкиному.

На Донецькому напрямку бойовики били в бік сил АТО в районі Зайцевого, з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї.

Біля Новгородського бандити обстріляли з гранатометів опорні пункти Збройних сил України, а з великокаліберних кулеметів – біля Артемового.

Біля Світлодарська під вогнем ворожих гранатометів та автоматичної стрілецької зброї опинилось Луганське. Ще східніше бойовики з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї гатили по позиціях українських солдатів поруч із Троїцьким.

Також, проросійські бандформування зі стрілецької зброї та гранатометів били по Пісках, Опитному та південніше Авдіївки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: