Аваков дозволив екс-голові «Укртранснафти» отримати притулок в Англії – Лещенко

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ України міг через підконтрольне йому українське бюро Інтерполу оголосити колишнього голову «Укртранснафти» Олександра Лазорка в міжнародний розшук, однак зробив це тільки після того, як той отримав політичний притулок в Англії.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков України міг через підконтрольне йому українське бюро Інтерполу оголосити колишнього голову «Укртранснафти» Олександра Лазорка в міжнародний розшук, однак зробив це тільки після того, як той отримав політичний притулок в Англії.

Про це повідомив народний депутат України Сергій Лещенко, передає «Слово і Діло».

«Підпорядковане йому (Авакову – ред.) бюро Інтерполу багато місяців не подало в Ліон документи на розшук колишнього голови правління «Укртранснафта», наближеного до Коломойського Лазорко. І ось Лазорко подав прохання про притулок в Англії, після чого Аваков зі спокійною совістю виконаного перед Коломойським боргу відправив документи в Інтерпол. Бо знав наперед – після прохання про політичний притулок ніхто в Ліоні не оголошуватиме Лазорко в розшук лінії Інтерполу», – написав у своєму Facebook Лещенко.

Таким чином, словами Лещенка, Яценюк та Аваков вочевидь «підігрують» Коломойському та його соратникам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: