Карта АТО: ситуація на сході України станом на 29 грудня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 29 грудня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні АТО пройшла напружено. Бойовики продовжують порушувати Мінські домовленості.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики продовжують обстрілювати зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів позиції українських військових на околиці Донецького аеропорту, неподалік Пісків та Опитного.

Також, по Пісках сепаратисти обстрілювали з міномету калібру 82 мм. А північніше Горлівки – позиції на підступах до населеного пункту Шуми, Кодема та Майорськ – проросійські бандформування хаотично та неприцільно обстріляли зі стрілецької зброї. Під Луганським пізно ввечері бандити прицільно били з гранатометів, великокаліберних кулеметів, а також працював снайпер терористів.

На Маріупольському напрямку прицільний обстріл позицій сил АТО з гранатометів зафіксовано в районі Чермалика.

Крім того, біля Зайцевого ввечері відбулось нетривале бойове зіткнення із ДРГ проросійських злочинців, чисельністю до 15 осіб. Отримавши стрімку відсіч від українських захисників, бойовики відступили. Можливі втрати серед нападників з’ясовуються.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: