Карта АТО: ситуація на сході України станом на 27 грудня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 25 грудня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минулої доби бандформування російсько-терористичних військ 66 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, більшість з них із настанням темної пори доби.

Обстріли

Наші позиції біля н. п. Зайцеве, що на північ від Горлівки, бойовики ввечері інтенсивно обстрілювали з 82-мм мінометів, гранатометів, зенітних установок, озброєння БМП й танку. Є інформація про жертви серед місцевих мешканців.

П’ять разів із стрілецької зброї та гранатометів терористи прицільно гатили по українських воїнах на підступах до Мар’їнки. Для придушення вогневих точок противника сили АТО у відповідь змушені були відкрити вогонь на ураження з дозволеного озброєння.

Окрім того, з мінометів калібру 82 мм та СПГ загарбники прицільно обстріляли Новоселівку, із зенітних установок та озброєння БМП – Троїцьке.

Не вщухали вчора звуки пострілів і на інших ділянках лінії розмежування. Бандити провокували ЗСУ на відкриття вогню у відповідь в районі Донецького аеропорту та на північ від Горлівки, а з Комінтернового, яке вони зайняли днями, з мінометів та зенітних установок – здійснили обстріл одного з наших опорних пунктів неподалік селища Талаківка.

З опівночі проросійські гібридні озброєні банди вже сім разів відкривали вогонь у бік наших позицій.

Втрати

Протягом доби один український військовослужбовець загинув, троє отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: