Карта АТО: ситуація на сході України станом на 25 грудня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 25 грудня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Попри досягнуті нещодавно у Мінську домовленості про режим тиші проросійські бойовики продовжують обстрілювати сили АТО.

Обстріли:

На Донецькому напрямку близько 19 години група сепаратистів чисельністю до 30 осіб під прикриттям 82-мм мінометів намагалось порушити межі нашої оборони біля Майорська. В ході двогодинного бою нападники понесли втрати та відступили. У той же час невелика група бойовиків здійснила схожу спробу на підступах до Мар'їнки. Також безрезультатно та з втратами у своїх лавах.

Також, проросійські бандформування вели в бік сил АТО прицільний та неприцільний вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів у районі Луганського, Троїцького, Майорська, Зайцевого, Новгородського, Мар’їнки та Опитного. Працювали й ворожі снайпери. Крім того, підрозділи сил АТО біля Новгородського були прицільно обстріляні з озброєння БМП та зенітних установок. Біля Мар'їнки бандити били по наших позиціях із 82-мм мінометів.

Загалом, впродовж минулої доби бойовики 35 разів обстріляли позиції сил АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: