У «Самопомочі» стверджують, що зміни до Податкового кодексу узгоджені на 99%

Читать на русском
Голова фракції «Самопомочі» Олег Березюк заявив, що дискусія навколо Податкового кодексу добігає кінця, а його зміни узгоджені на 99%.

Голова фракції «Самопомочі» Олег Березюк заявив, що дискусія навколо Податкового кодексу добігає кінця, а його зміни узгоджені на 99%.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«Зараз читається Податковий кодекс, який, в принципі, на 99% узгоджений. Нюанси є щодо сільськогосподарських виробників, а також є боротьба з акцизом на тютюн: там є питання, як технічно краще це робити», – сказав Березюк.

За його словами, також узгоджена пільгова система оподаткування аграріїв, яка являє собою наступне: 50% ПДВ аграрії залишатимуть собі, 50% – віддаватимуть державі.

Крім того, Березюк наголосив на важливості ухвалення проекту Державного бюджету-2016 до кінця року. Як стверджує лідер «Самопомочі», фракція готова підтримати урядовий проект Держбюджету, якщо Кабмін щомісяця надаватиме звіт про витрачені кошти.

«Бюджет потрібно ухвалити. В січні він кращим не буде. Можливо, ми погодимося (проголосувати за Бюджет-2016 – Ред.) на те, що буде щомісяця з наступного року публікуватися повний розпис Бюджету за місяць – куди були використані кошти», – зазначив Березюк.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: