Карта АТО: ситуація на сході України станом на 24 грудня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 24 грудня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення антитерористичної операції була дуже напруженою. Загалом, впродовж минулої доби зафіксовано 51 випадок застосування російсько-терористичними військами зброї.

Обстріли:

На Донецькому напрямку з 18 години 23 грудня і до опівночі тричі зі стрілецької зброї бойовики обстрілювали українські позиції біля Зайцевого, з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля Лозового.

Також, неприцільний вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів сепаратисти вели в бік сил АТО у районі Опитного, південніше Авдіївки, що неподалік Донецького аеропорту. Також вони обстрілювали позиції ЗСУ північніше Горлівки – біля Майорська, Новгородського, Зайцевого та Лозового тощо.

Крім того, з автоматичних станкових гранатометів вони обстріляли один із підрозділів сил АТО біля Зайцевого, великокаліберних кулеметів – поблизу Троїцького, зі стрілецької зброї вели вогонь в напрямку наших позицій під Новгородським та Майорськом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: