Недава не дотримав слова перед жителями Донбасу

Читать на русском
Народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Олег Недава, схоже, забув про передвиборчі обіцянки щодо допомоги Донбасу.

Народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Олег Недава, схоже, забув про передвиборчі обіцянки щодо допомоги Донбасу.

Відповідні обіцянки нардепа «Слово і Діло» зафіксувало ще у вересні минулого року, напередодні парламентських виборів.

Так, станом на 16 грудня Олег Недава не зареєстрував у Верховній Раді аж три обіцяних законопроекти: щодо відкриття нових робочих місць на Донбасі, відновлення інфраструктури Донбасу та державної підтримки підприємців Донбасу.

Таким чином, нардеп не зміг допомогти жителям Донбасу, хоча й балотувався від Донецької області. Обіцянки Олега Недави є невиконаними.

Нагадаємо, на парламентських виборах 2014 року кандидат у народні депутати України за одномандатним виборчим округом №53 Олег Недава у своїй передвиборчій програмі обіцяв зареєструвати законопроекти «Про невідкладні заходи щодо відновлення соціальної інфраструктури міст та селищ Донбасу через залучення внутрішніх та зовнішніх інвестицій», «Про державну підтримку підприємців малого та середнього бізнесу Донбасу» та «Про невідкладні кроки з відкриття нових робочих місць та працевлаштування мешканців Донбасу».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: