СБУ провела спецоперацію в Авдіївці

Читать на русском
Радник голови СБУ Юрій Тандіт заявив, що в ході спільної спецоперації Міноборони, МВС та СБУ в Авдіївці було затримано 100 осіб.

Радник голови СБУ Юрій Тандіт заявив, що в ході спільної спецоперації Міноборони, МВС та СБУ в Авдіївці було затримано 100 осіб.

Про це повідомляє «112-Україна», передає «Слово і Діло».

За його словами, співробітниками правоохоронних органів було проведено профілактичні, протидиверсійні та антидиверсійній дії, в ході яких вдалося затримати членів диверсійно-розвідувальних груп бойовиків.

«У результаті заходу було затримано близько 100 осіб, серед них 3 людини підозрюються в незаконній діяльності у складі диверсійно-розвідувальних груп. Також 1 людина підозрюється в причетності до діяльності іноземної спецслужби», – сказав Тандіт.

Крім того, радник голови СБУ зазначив, що ці заходи проходитимуть в тих місцях, де це необхідно, а співробітники правоохоронних органів зроблять все, щоб такі спецоперації мали результат.

«Більшість цих людей звільнені після цих заходів, затримано кілька осіб, про яких я вже сказав, за їх затриманням буде порушено кримінальне провадження», – заявив він.

Нагадаємо, 10 грудня контррозвідка Служби безпеки України провела спецоперацію з попередження терактів в Красногорівці Донецької області. В результаті даної операції було затримано 85 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: