Карта АТО: ситуація на сході України станом на 21 грудня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 21 грудня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні АТО пройшла не спокійно. Бойовики продовжують вести неприцільний вогонь по українським позиціям.

Обстріли:

На Донецькому напрямку сепаратисти із 82-мм мінометів вели вогонь по Зайцевому та Красногорівки, що заборонені Мінськими угодами. Також по позиціям сил АТО на підступах до Красногорівки ворог стріляв з танку.

Крім того, зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів незаконні збройні формування продовжують обстрілювати Піски, Опитне та Авдіївку. А біля Горлівки цієї ночі під вогнем сепаратистів з автоматичних станкових гранатометів опинились Майорськ та Луганське. По позиціях сил АТО біля Новгородського ворог вів вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, озброєння БМП, а також там працював снайпер.

На Луганському напрямку відбулось бойове зіткнення з невеликою групою бойовиків, яке тривало впродовж години. Супротивник отримав відсіч та відступив. А в районі Станиці Луганської бойовики застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібром 120 мм.

Загалом, впродовж минулої доби бандити 57 разів порушили умови припинення вогню в зоні АТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: