Україна і Туреччина знову заговорили про вільну торгівлю між країнами

Читать на русском
Торговий представник України Наталія Нікольська заявила, що процес укладання угоди про зону вільної торгівлі з Туреччиною відновився.

Заступник міністра економічного розвитку та торгівлі, торговий представник України Наталія Нікольська заявила, що процес укладання угоди про зону вільної торгівлі з Туреччиною відновився.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Домовились інтенсифікувати переговорний процес щодо укладення ЗВТ – наступний раунд в Туреччині на початку 2016 року», – сказала Нікольська.

Україна й Туреччина разом займуться модернізацією важкого озброєнняНайбільші оборонні підприємства України та Туреччини «Укроборонпром» і Aseslan почали переговори про спільну модернізацію танків.

За її словами, відносини між Туреччиною та Україною проходять перезавантаження щодо економіки, торгівлі та інвестицій. Також, як стверджує Нікольська, сторони обговорили багато питань, у тому числі збільшення експорту металопрокату та зернових, олійних.

«Домовилися про утримання від обмежувальних заходів для того, щоб не було негативу (це дуже важливо для нашого експорту)», – написала заступник мініста економічного розвитку та торгівлі.

Крім того, Нікольська заявила, що для інтенсифікації бізнес-діалогу буде проведена Торгова місія з представниками бізнесу, а також міністрами торгівлі та аграрної політики обох країн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: