У «БПП» підтримали проведення дострокових виборів у Кривому Розі

Читать на русском
Заступник лідера фракції «БПП» Ігор Кононенко заявив, що його партія підтримала пропозицію «Самопомочі» про проведення дострокових виборів у Кривому Розі.

Заступник лідера фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко заявив, що його партія підтримала пропозицію «Самопомочі» про проведення дострокових виборів у Кривому Розі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«У нас відбулося спільне засідання нашої фракції та фракції «Самопомочі», ми проголосували на фракції, що ми будемо підтримувати дострокові вибори в Кривому Розі. А зараз проходить рада коаліції, точиться дискусія, чи це буде закон, чи постанова. Це суперечка в юридичній площині», – підкреслив нардеп.

У Кривому Розі домоглися перерахунку голосів у шести районахДніпропетровський апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляцію «Самопомочі» та зобов'язав переглянути результати виборів на спецкомісіях шести районів Кривого Рогу.

За його словами, 27 березня 2016 року є можливою датою проведення цих виборів. Кононенко також повідомив, що «БПП» не працює на деструктив процесу перевиборів, а навіть навпаки.

Крім того, нардеп сподівається, що Верховна Рада сьогодні встигне розглянути питання перевиборів у Кривому Розі.

Нагадаємо, сьогодні заступник голови парламенту Оксана Сироїд заявила, що Верховна Рада розгляне можливість призначення позачергових виборів мера Кривого Рогу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: