Карта АТО: ситуація на сході України станом на 9 грудня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 9 грудня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення антитерористичної операції пройшла не повністю спокійно. Проросійські бандформування продовжили порушувати режим припинення вогню.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики зі стрілецької зброї, крупнокаліберних кулеметів, автоматичних гранатометів і 120-мм міномету, який заборонений Мінськими домовленостями, обстріляли позиції сил АТО у Пісках.

Також, сепаратисти двічі застосували РСЗВ «Град», завдавши неприцільний удар по околицях населеного пункту Зоряне на Донеччині. А зі 120 та 82 міліметрових мінометів гатили по околицях Луганського, Красногорівки, Верхньоторецького та Зайцевого. Крім того, у напрямку Верхньоторецького вівся вогонь з танку.

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування декілька разів вели прицільний вогонь з гранатометів та стрілецької зброї по Широкиному. Також там працювали і снайпери супротивника.

Загалом бойовики здійснили 39 обстрілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: