Порівняння міністрів: Полторак і Гелетей

Читать на русском
Порівняння рейтингу відповідальності діючих українських міністрів з рейтингом попередників.

У зв'язку з річницею Кабінету міністрів «Слово і Діло» вирішило проаналізувати, як окремі міністри виконували свої обіцянки, та порівняти їхній рейтинг відповідальності з рейтингом попередників.

Так, міністр оборони України Степан Полторак за рік своєї роботи в уряді Яценюка виконав 16 своїх обіцянок: провів військові навчання з інструкторами з Канади, збільшив чисельність ЗСУ, виділив військовослужбовцям більше 500 квартир і розробив концепцію програми переходу збройних сил на стандарти НАТО.

Водночас у процесі реалізації перебувають 17 його обіцянок, а 5 з 38 його заяв отримали статус «не виконано».

Попередник Степана Полторака Валерій Гелетей менш ніж за рік перебування на посаді виконав 4 свої обіцянки. З 11 обіцянок статус «не виконано» отримали 7 його заяв.

Виходячи зі статистики, нинішній міністр оборони Степан Полторак порівняно з Валерієм Гелетеєм є більш відповідальним міністром, оскільки за рік зміг виконати в 4 рази більше обіцянок, ніж його попередник за 7 місяців своєї роботи.

Звертаємо вашу увагу, що «Слово і Діло» надає інформацію про весь період роботи того чи іншого міністра. Цифри відображають виключно співвідношення сказаного та зробленого: тобто, як політик відповідає за свої слова, а не наскільки він ефективний за певний період роботи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: