Садовий вирішив не ремонтувати обіцяні вулиці у Львові

Читать на русском
Міський голова Львова Андрій Садовий не вклався в терміни з ремонтом трьох вулиць у Львові – Антоновича, Героїв УПА та Степана Бандери.

Міський голова Львова Андрій Садовий не вклався в терміни з ремонтом трьох вулиць у Львові - Антоновича, Героїв УПА та Степана Бандери.

До такого висновку прийшли екперти «Слова і Діла», аналізуючи стан виконання обіцянок Садового.

Зокрема, підбиваючи підсумки 2013 року, мер Львова заявив, що ремонтні роботи на вулицях Антоновича, Героїв УПА та Степана Бандери повинні бути виконані до кінця 2015 року.

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий планує ремонт вул. Антоновича у 2014-2015 рр.Сказано 27 грудня 2013 р.Статус обіцянки: Не виконано

Але, згідно з інформацією, яку вдалося отримати «Слову і Ділу», станом на 27 листопада, проведення капітального ремонту вулиці Антоновича, вулиці Героїв УПА та вулиці Степана Бандери на замовлення Франківської районної адміністрації в 2015 році не передбачено. Відповідно, роботи з капітального ремонту зазначених вулиць в 2015 році проводитися не будуть. За заявою Садового, реконструкція вулиці Антоновича буде проведена тільки після ремонту шляхопроводу через залізничні колії на вул. Городоцькій.

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий планує ремонт вул. Героїв УПА у 2014-2015 рр.Сказано 27 грудня 2013 р.Статус обіцянки: Не виконано

Про те, що Андрій Садовий систематично не вкладається в терміни з ремонтом вулиць, свідчать й інші факти. Наприклад, днями «Слово і Діло» з'ясувало, що мер не встиг до кінця обіцяного терміну завершити ремонт на вулицях Богомольця та Сихівській. Крім провалених обіцянок з ремонту вулиць, Садовий почав свій третій термін на посаді мера з невиконаної обіцянки щодо ремонту балкона будівлі на вулиці Братів Рогатинців, 45, що в історичному центрі міста.

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий планує ремонт вул. Бандери у 2014-2015 рр.Сказано 27 грудня 2013 р.Статус обіцянки: Не виконано

Ознайомитися з усіма обіцянками Андрія Садового можна на його сторінці на нашому сайті, а рейтинг відповідальності його колег доступний за цим посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: