Корбан балотуватиметься в Раду по округу Філатова

Читать на русском
Мер Дніпропетровська Борис Філатов заявив, що, скоріш за все Геннадій Корбан буде балотуватися до Верховної Ради в його окрузі.

Новообраний мер Дніпропетровська Борис Філатов заявив, що, скоріш за все, його колега по партії «УКРОП» Геннадій Корбан буде балотуватися до Верховної Ради по його округу.

Про це він розповів в інтерв'ю «BBС Україна», передає «Слово і Діло».

«Я думаю, що з імовірністю 99% він (Корбан – Ред.) піде в моєму окрузі. Звісно, це буде затверджуватися політрадою, але це – секрет Полішинеля», – заявив Філатов.

За його словами, рідний 27 округ, за яким Філатов був обраний в Раду, «дарувати ніхто не збирається» й тому Геннадій Корбан спробує стати народним депутатом вже від Дніпропетровщини. «Плюс, окрім нього, немає інших кандидатів. Якщо припустити, що Корбан скаже «Я не хочу, я буду займатися партією», нам об'єктивно нікого ставити», – зазначив мер Дніпропетровська.

Корбан зізнався, що в 90-х займався рейдерствомГолова політради партії «УКРОП» Геннадій Корбан заявив, що з 1990-х років його основним бізнесом було те, що в Україні заведено називати рейдерством.

Також Філатов впевнений, що можлива майбутня передвиборча кампанія Корбана буде однозначно відрізнятися від чернігівської. На його думку, роздача гречки в Чернігові (тоді Корбан балотувався від 205 округу й був помічений в роздачі продуктових наборів) була «системною помилкою».

«Це рішення він прийняв під свою особисту відповідальність. Ви ж прекрасно пам'ятаєте, гречка була проти грошей. Якби не було грошей, не було б гречки. Кажуть «гречка-гречка-гречка», але гречку ж ніхто не роздавав під якісь зобов'язання. Її просто роздавали в пунктах соціальної допомоги громадянам без будь-яких гасел, перепису, паспортів тощо», – заявив Філатов.

Як стверджує політик, роздача гречки була разовою акцією, що мала на меті довести ситуацію до абсурду й перетворити її на скандал на всю країну. «Скажу вам, це в підсумку дало результат – хоча б у плані підвищення впізнаваності й Корбана, й партії», – додав Філатов.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: