Карта АТО: ситуація на сході України станом на 2 грудня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 2 грудня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення антитерористичної операції пройшла не повністю спокійно. Бойовики продовжують не прицільний вогонь у бік українських позицій.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики з гранатометів, великокаліберних кулеметів, та стрілецької зброї вели вогонь у напрямку Березового, Новгородського, Опитного, Пісків та Мар’їнки. З гранатометів – по Луганському та Зайцевому.

На Маріупольскому напрямку сепаратисти 5 разів обстріляли із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по Широкиному, Новгородському та Гранітному. З використанням 82-мм мінометів – по самому населеному пункту Гранітне.

Близько 19 годині до опорного пункту сил АТО в районі Авдіївки з напрямку Ясинуватої наблизилася група терористів у кількості 20 осіб, яка почала стрільбу по українським позиціях. Збройні сили України негайно відкрили вогонь у відповідь. Бій тривав близько 20 хвилин, після чого бойовики, забравши своїх загиблих і поранених, змушені були тікати з поля бою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: