Саакашвілі вимагає від голови Нацполіції відсторонити «сепаратистів-поліцейських» від служби

Читать на русском
Глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що він звернувся до голови Національної поліції з вимогою звільнити «сепаратистів» з лав патрульної служби.

Глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що він звернувся до голови Національної поліції Хатії Деканоїдзе з вимогою звільнити «сепаратистів» з лав патрульної служби.

Про це він написав у Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами, він не очікував на появу у соціальних мережах деяких анти-державних заяв новими одеськими поліцейськими.

Кабмін доручив Нацгвардії охороняти судиНаціональна гвардія та Національна поліція тимчасово охоронятимуть суди, а також інші органи та установи судової системи.

«Я говорив із головою Національної поліції та вимагає відсторонення від своїх обов'язків цих (поліцейських-сепаратистів – ред.) співробітників. Хатія (Деканоїдзе – ред.) в свою чергу обіцяла провести ретельне службове розслідування», - заявив Саакашвілі.

Він також зазначив, що від тепер кожного дня місцеві чиновники будуть проявляти пильність, щоб «сепаратистські або корупційні бацили не закрались у здоровий організм нової поліції». Як стверджує Саакашвілі, якщо таких буде знайдено у рядах поліції, то їх будуть «викорінювати швидко та ефективно».

Нагадаємо, 19 листопада в соціальних мережах розгорівся скандал навколо одного з київських поліцейських, Олексія Савкіна, який під час Революції Гідності закликав розігнати протестуючих на Євромайдані. Як пізніше запевнив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, скандального київського поліцейського Олексія Савкіна буде звільнено з лав Національної поліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: