Карта АТО: ситуація на сході України станом на 20 листопада

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 20 листопада 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні АТО пройшла під обстрілами бойовиків. Сепаратисти продовжують обстрілювати позиції сил АТО, у переважній більшості на Донецькому напрямку.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики 30 разів обстріляли позиції українських військових з використанням гранатометів, зенітних установок, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у Мар’їнці, Авдіївці, Новгородському, Опитному та Пісках.

На Артемівському напрямку з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї терористи обстрілювали Зайцеве, а на Луганському, із зенітних установок – Новотошківське.

Також, російсько-сепаратистські угрупування знову обстріляли мирний населений пункт із реактивних систем залпового вогню «Град». Так, бойовики двічі вели вогонь з боку Старомихайлівки по населеному пункту Красногорівка. Загалом по мирних мешканцях було випущено 4 реактивних снаряди.

Всього російсько-терористичні найманці відкривали вогонь 36 разів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: