Як львів'яни озеленяли вулицю Городоцьку. Обіцянки мера Львова

Читать на русском

Львівська міська рада відзвітувала про роботи щодо озеленення однієї з львівських вулиць, але умовчала про справжніх ініціаторів та спонсорів.

У 2013 році міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв висаджувати зелені насадження перед церквою святої Анни. В жовтні Львівська міська рада в офіційному листі відзвітувала, що на вулиці Городоцькій, що розташована поблизу церкви, висаджено 5 кулястих кленів та нанесена розмітка на велодоріжках.

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий пообіцяв висаджувати зелені насадження перед церквою Св. АнниСказано 23 грудня 2013 р.Статус обіцянки: Виконано

Та на цьому облаштування вулиці Городоцької не завершилося й уже на початку 2015 року ми отримали ще один лист, в якому мерія міста відзвітувала про висадження ще 17 дерев.

Хочеться також відзначити, що озеленення вулиці Городоцької відбулося завдяки активістам. Дизайнер та архітектор Олександр Шутюк підготував проект, який представив на містобудівній раді. В соцмережах знайшлося багато однодумців, які фінансово підтримали ініціативу. До проекту долучилося понад півсотні львів'ян, місто ж допомогло технікою та родючим ґрунтом.

Журналісти «Слова і Діла» вирішили поїхати й подбачити на власні очі, як зараз виглядає вулиця Городоцька.

Озеленение территории Львова. Проверяем обещания мэра СадовогоSlovoiDilo

На черзі – ще більше обіцянок Андрія Садового та мерів інших великих міст України. Ми не хочемо популізму та порожніх балачок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: