Карта АТО: ситуація на сході України станом на 14 листопада

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 14 листопада 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора, російсько-терористичні найманці продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках.

На Донецькому – з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – терористи вели провокаційний вогонь по Опитному, Пісках, Мар’їнці, Новгородському, Новоселівці Другій, Верхньоторецькому, Красногорівці та Авдіївці. Крім того, для обстрілів наших позицій поблизу Авдіївки злочинці використовували 82-міліметрові міномети.

На Артемівському напрямку по Майорську терористи вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На Маріупольському – по Ломакиному – зі стрілецької зброї. Крім того, найманці вели прицільний вогонь зі стрілецької зброї по наших позиціях поблизу Новотошківського та Широкиного. Близько 20 години вечора в районі Верхньоторецького відбулося бойове зіткнення, яке традиційно завершилося бігством ворога з поля бою.

При цьому в ході 2-годинного бою російсько-терористичні війська застосовували не лише озброєння БМП-2, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, а й 82-міліметрові міномети, які, відповідно до Мінських домовленостей, вже мали б бути відведені не лише Української стороною, а і найманцями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: