У «РПЛ» прокоментували знайомство Юзькової з Медведчуком

Читать на русском
Заступник голови фракції «Радикальної партії» прокоментував знайомство потенційного нардепа фракції «РПЛ» Тетяни Юзькової з Віктором Медведчуком.
Тетяна Юзькова

Знайомство потенційного народного депутата від фракції «Радикальної партії», юриста Тетяни Юзькової з українським політиком Віктором Медведчуком – «лише фаховий обов’язок і не більше».

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив заступник глави фракції «Радикальної партії» Андрій Лозовий, передає «Слово і Діло».

Як відомо, вчора нардеп від «РПЛ» Злата Огнєвіч заявила про складання депутатських повноважень. Її місце у фракції «радикалів» має посісти 26 номер виборчого списку партії, юрист Тетяна Юзькова – дочка покійного голови Конституційного суду Леоніда Юзькова, якого деякі ЗМІ називають одним з учителів Віктора Медведчука – українського політика, відомого своїми проросійськими поглядами.

Ляшко вирішив замінити Огнєвіч більш радикальним політиком – експертПолітолог поділився міркуваннями щодо інформації про те, що народний депутат від фракції «Радикальної партії» Злата Огнєвіч склала депутатський мандат.

В коментарі «УП» Тетяна Юзькова підтвердила знайомство з Медведчуком. «Пана Медведчука я, звичайно, знаю, я багато років є адвокатом у Шевченківській колегії адвокатів, де він спочатку був адвокатом, а потім навіть завідувачем», – розповіла потенційний депутат. Дана інформація, звичайно ж, не знайшла підтримки українців.

«Адвокати так чи інакше спілкуються між собою. Хочуть того чи ні – це професійна необхідність. Це підтвердять вам усі адвокати, що зараз стали народними депутатами: Сергій Власенко, Олег Купрієнко, Руслан Сидорович, Сергій Алєксєєв та інші. Тому дорікати одному адвокату за знайомство з іншим – безглуздо», – вважає Лозовий.

Водночас «радикал» переконаний, що втрата Огнєвіч не є чимось катастрофічним, натомість у особі Юзькової Верховна Рада отримає «справжнього професіонала». «Парламент отримав не лише блискучого юриста й жінку енциклопедичних знань, але й більше здорового глузду, якого йому так бракує сьогодні», – резюмував Лозовий.

Варто відзначити, що випадок з Юзьковою – не єдиний. Наприклад, екс-міністра юстиції часів Януковича, колишню «регіоналку» Олену Лукаш захищає адвокат Андрій Смирнов, який є членом партії... «Українське об'єднання патріотів», більш відомої як «УКРОП», і балотувався від цієї політичної сили до Дніпропетровської міської ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: