Гройсман: відповідальність Тетерука має бути «максимально жорсткою»

Читать на русском
Голова ВРУ Володимир Гройсман заявив, що нардеп Андрій Тетерук після свого конфлікту з колегою Олександрою Кужель має бути максимально покараний.

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив, що народний депутат Андрій Тетерук після свого конфлікту з колегою Олександрою Кужель має бути максимально покараний.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

Експерт: конфлікт Тетерука з Кужель – черговий привід розколоти коаліціюЕксперт поділився міркуваннями щодо конфлікту між Тетеруком та Кужель та ймовірного розколу коаліції.

«Я вважаю, що відповідальність за діяльність депутата (Андрія Тетерука – Ред.) і, зокрема, за такі прояви, має бути максимально жорсткою, а все інше, я думаю, ми побачимо після засідання ради коаліції. Бійки у парламенті – це ганьба для кожного народного депутата. Я хотів би, щоб ми простягали один до одного руки, лише для того, щоб їх потиснути», – заявив спікер Ради.

Також Гройсман запевнив, що рішення щодо покарання учасників конфлікту розглянуть сьогодні на погоджувальній раді.

Нагадаємо, 6 листопада перший заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко заявив, що Верховна Рада може розглянути питання зняття недоторканності з народного депутата Андрія Тетерука 10 листопада.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: