Карта АТО: ситуація на сході України станом на 9 листопада

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 9 листопада 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення антитерористичної операції пройшла з порушенням Мінських домовленостей. Проросійські бойовики вели вогонь по позиціям вздовж усієї лінії розмежування.

Обстріли:

На Донеччині розпочинаючи з 18 години сепаратисти з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї на артемівському напрямку обстрілювали Майорськ, Зайцеве та Шуми.

На луганському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї бойовики вели прицільний вогонь по позиціях українських військових в районі Щастя. А на маріупольському напрямку по Широкиному працював снайпер.

За даними РНБО, найбільше незаконні збройні формування обстрілювали донецький напрямок. Так, з озброєння БМП-2, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики шість разів обстрілювали ЗСУ в районі Авдіївки, тричі – у Пісках, а також вели вогонь по Верхньоторецькому, Красногорівці та Опитному.

Загалом по позиціям сил АТО було здійснено 20 обстрілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: