Недоремонтований садочок, непобудована школа: волинські діти так і не дочекалися обіцяного губернатором

Читать на русском
Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик цього року провалив дві обіцянки перед дітьми й батьками регіону.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик цього року провалив дві обіцянки перед дітьми й батьками регіону.

Зокрема, як вдалося з'ясувати «Слову і Ділу», досі триває ремонт у дитячому садочку «Сонечко» в смт Турійськ, який мав бути завершений ще влітку.

Обіцянку відремонтувати дошкільний заклад до нового навчального року-2015 Гунчик дав ще в грудні 2014 року. Однак за фактом станом на 2 листопада реконструкція закладу все ще не була завершена. Орієнтовна дата здачі об'єкта – 1 грудня.

Ще гірші справи у губернатора з іншою обіцянкою – щодо завершення будівництва в с. Білин Ковельського району нової школи. Цю обіцянку він дав ще 6 жовтня 2014 року. Наразі відомо, що цього року місцеві депутати виділили кошти на перекриття даху недобудованого приміщення школи. Місцевому бюджету це коштувало 900 тис. грн. Проведення решти робіт, відповідно до умов інвестиціного проекту, відкладене на 2016 рік.

До речі, такі самі проблеми є не лише в Гунчика. Раніше «Слово і Діло» писало, що мер Львова Андрій Садовий не зміг забезпечити містян достатньою кількістю дошкільних навчальних закладів.

Що ж до рівня відповідальності Гунчика, то загалом він виконав 15 із 44 обіцянок, зареєстрованих системою народного контролю. В рейтингу відповідальності губернаторів він наразі перебуває на 7 позиції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: