Під час розгляду в суді скарги адвокатів Корбана сталася бійка

Читать на русском
У Печерському районному суді міста Києва проходив розгляд скарги адвокатів лідера партії «УКРОП» Геннадія Корбана на його незаконне затримання.

У Печерському районному суді міста Києва проходив розгляд скарги адвокатів лідера партії «УКРОП» Геннадія Корбана на його незаконне затримання. Під час розгляду сталася бійка.

Про це інформує «Слово і Діло».

Облави, затримання, повістки. Як Порошенко намагається взяти під контроль ДніпропетровськУ ході спецоперації 31 жовтня в Дніпропетровську був затриманий не тільки Геннадій Кобан, але й помічник його соратника, народного депутата Бориса Філатова Михайло Кошляк. Крім того, були проведені обшуки у «Фонді оборони країни», організацій та людей, пов'язаних з ним та з Корбаном.

Сам розгляд скарги про незаконне затримання лідера «УКРОПу» був перенесений на 5 листопада на 15:30. Після оголошення про перенесення почалася хвиля невдоволення з боку підтримки Геннадія Корбана. Першим відзначився народний депутат України Володимир Парасюк, який емоційно висловився на адресу судді. Після цього його колега Віталій Купрій звинуватив прокурора в злочинних діях, щоправда, в яких саме, не уточнив.

Через це у залі суду почалася штовханина, а паралельно народні депутати викрикували вимоги затримати прокурора. Після цього розпочалася бійка, а суд закрив засідання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: