Збільшилася кількість загиблих внаслідок вибухів на військовому складі в Сватовому

Читать на русском
Луганська обласна державна адміністрація заявила, що у Сватовому знайшли тіла ще двох загиблих українських військових.

Луганська обласна державна адміністрація заявила, що у Сватовому знайшли тіла ще двох загиблих українських військових.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу адміністрації.

Як стверджує прес-служба, тіла двох загиблих виявились саперами інженерно саперного відділення з Волинської та Черкаської областей.

У ДСНС повідомляють про відновлення електропостачання в СватовомуДержавна служба з надзвичайних ситуацій заявляє, що в Сватовому Луганської області було відновлено електропостачання та водопостачання.

«Бійці значилися як зниклі безвісти. Хлопців знайшли під час розчистки завалів на складах», – відзначив заступник голови Луганської ОДА Юрій Клименко.

Як відомо, 29 жовтня ввечері на військовому складі у Сватовому почалася пожежа. У результаті пожежі почались вибухи на складі, які було чути на все місто. Луганською ОДА було прийнято рішення про часткову евакуацію міста. Крім того, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив, що, за попередньою інформацією, загинуло двоє людей, а ще троє постраждало.

Нагадаємо, 30 жовтня голова Державної служби надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін повідомив, що о 4 ранку вибухи на території військового складу в Сватовому припинилися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: