Ляшко скаржиться, що його не пускають на ТБ

Читать на русском
Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко вважає, що Президент намагається заборонити йому виступати на телебаченні.

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко вважає, що Президент намагається заборонити йому виступати на телебаченні.

Про це Ляшко написав у себе на сторінці в Facebook, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

Зокрема, головний «радикал» країни звинуватив «людину президента» Макара Пасенюка у намаганні підкупити власників телеканалу, щоб не допустити його в ефір «Шустер Live».

«Макар Пасенюк – особа широковідома у вузьких колах. Це гаманець Порошенка і людина яка відповідає за його корупційні схеми. На відео, яке з'явилося в інтернеті, він за дорученням президента намагається домовитися з власниками телеканалу, щоб мене не було в ефірі шоу Шустера», – поскаржився Ляшко.

Незважаючи на обіцянку Ляшка, колишні «регіонали» йдуть на вибори у складі «РПЛ»Олег Ляшко 24 вересня 2015 року пообіцяв вигнати з «Радикальної партії» керівників обласних партоорганізацій, які включать до списків колишніх членів «Партії регіонів».

Цю інформацію також підтвердив у своєму Facebook медіаменеджер Віктор Зубрицький, який і опублікував відповідне відео, на якому знята розмова Пасенюка з невідомим співрозмовником. На відео Пасенюк просить співрозмовника «виконати прохання» та не допустити Ляшка на ефір програми «Шустер Live».

«Війна» між «радикалами» і Президентом точиться вже давно. Конфлікт загострився після голосування за президентські зміни до Конституції, які вилились у криваві події під Радою, а також арешту народного депутата від «Радикальної партії» Ігоря Мосійчука. «Радикали» почали постійно звинувачувати Порошенка у зраді, здачі національних інтересів та впровадженні авторитарного режиму у країні.

Макар Пасенюк (Порошенко) против Олега Ляшко Makar Pasenyuk (Poroshenko) VS Oleg LyashkoВиктор Зубрицкий

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: