Обидві сторони конфлікту почали відведення артилерії

Читать на русском
Штаб АТО повідомив, що з сьогоднішнього дня в Донецькій області почалося відведення артилерії калібром до 100 мм.

Штаб АТО повідомив, що з сьогоднішнього дня в Донецькій області почалося відведення артилерії калібром до 100 мм.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр АТО.

«Ситуація в зоні проведення АТО залишається стабільною. Військові докладають всіх зусиль для відновлення інфраструктури Донбасу. Сьогодні в Донецькій області починається відведення артилерії калібром менше 100 мм», – йдеться в повідомленні прес-центру.

Порошенко розповів, як Росія зриває Мінські домовленостіПрезидент України Петро Порошенко звинуватив Російську Федерацію у зриві імплементації Мінських домовленостей.

Також, про відвід артилерії калібром до 100 мм повідомили і бойовики так званої «Донецької народної республіки». За словами начальника штабу корпусу «міністерства оборони ДНР» Руслана Якубова, за процесом відведення стежить Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ.

«Ми приступили до відведення артилерії. Відстань від нинішнього місця дислокації озброєння в лінії зіткнення становить 11 км 700 метрів, зараз ми відведемо озброєння ще далі, в район Іловайська», – повідомив він.

Нагадаємо, 22 жовтня Збройні сили України завершили відведення танків у всіх напрямках в зоні АТО. А позавчора бойовики порушили перемир'я і з території зруйнованого Донецького аеропорту обстріляли позиції сил АТО в Пісках і Опитному. В результаті обстрілу загинув один український військовий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: