Порошенко пропонує знімати з виборів кандидатів, спійманих на підкупі виборців

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко закликав народних депутатів ухвалити законодавчі заходи щодо посилення відповідальності за підкуп виборців.

Президент України Петро Порошенко закликав народних депутатів ухвалити законодавчі заходи щодо посилення відповідальності за підкуп виборців.

Про це повідомляє «Слово і Дело» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Я звертаюся й закликаю коаліцію до внесення змін у виборче законодавство з приводу підвищення відповідальності за підкуп», – заявив Глава держави в неділю.

Олег СинюткаНародний депутат України
Синютка заявив, що на місцевих виборах у Львівській області не буде підкупу виборцівСказано 8 серпня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Петро Порошенко підкреслив, що під час зустрічі з представниками громадських організацій він запропонував представити в парламенті спільний законопроект, згідно з яким кандидати, які займалися підкупом виборців, у разі підтвердження цього судом, знімалися б із виборчих перегонів.

«На жаль, ці мої ініціативи поки не були підтримані – з приводу зняття з виборів. Передбачаються інші, більш м'які форми реагування», – підсумував Президент.

Нагадаємо, раніше народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Олександр Черненко нагадав, що виборець, який продає свій голос, також стає співучасником кримінального злочину.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: