Порошенка просять карати депутатів за невиконання передвиборчих обіцянок

Читать на русском
Українці хочуть, щоб депутатів усіх рівнів притягували до відповідальності перед виборцями за невиконання передвиборчих обіцянок.

Українці хочуть, щоб депутатів усіх рівнів притягували до відповідальності перед виборцями за невиконання передвиборчих обіцянок.

Про це інформує «Слово і Діло».

Чергова електронна петиція на сайті Президента України Петра Порошенка подолала бар'єр у 25 тисяч підписів. Цього разу українці, які підписали петицію, просять Порошенка притягувати до відповідальності депутатів за невиконання передвиборчих обіцянок.

Порошенко відповів на ще одну петиціюПрезидент України Петро Порошенко відповів на петицію щодо вiдмiни грошової застави для коррупціонерів.

«Кандидати в депутати всіх рівнів, а також мери та Президент повинні скласти з себе повноваження в місячний термін, якщо вони не будуть виконувати свої передвиборчі обіцянки. А сама передвиборча програма повинна містити конкретні пункти декларованих намірів у конкретні терміни», – йдеться в тексті петиції.

Нагадаємо, раніше декілька петицій до Президента України вже набирали потрібну кількість підписів. Так, першою петицією, яка набрала 25 тисяч підписів, була про вільне володіння зброєю. Також необхідну кількість підписів набрали петиції про призначення глави Одеської обласної держадміністрації Міхеіла Саакашвілі прем'єр-міністром України та про скасування застав для корупціонерів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: