У багатьох прокурорів в очах тільки долари – Шокін

Читать на русском
Генеральний прокурор Віктор Шокін констатував, що в найближчому майбутньому якихось кардинальних змін в ГПУ не відбудеться.
Віктор Шокін

Генеральний прокурор Віктор Шокін констатував, що в найближчому майбутньому якихось кардинальних змін в ГПУ не відбудеться.

Про це він сказав в інтерв'ю «Фактам», повідомляє «Слово і Діло».

На думку генпрокурора, тотальне оновлення української прокуратури має відбуватися тільки через індивідуальне тестування. На зауваження журналіста про те, що в тестуванні, яке відбувається зараз в Україні, беруть участь в основному діючі прокурори, Шокін відповів: «Вони юристи і мають право брати участь. І ті, хто проходить ці тести успішно, по-моєму, цілком готові до роботи. Тести – це дуже хороша штука».

Генпрокурор зазначив, що коли він тільки починав свою кар'єру, слідчі прагнули розкрити будь-який злочин і буквально «горіли цим».

«Ось це було цікаво, а не піар, про який тоді зовсім не думали. А зараз, на жаль, у багатьох наших співробітників, як я кажу, в очах тільки долари , – заявив Шокін.

Відповідаючи на запитання, чи означає це, що в найближчому майбутньому нічого в системі прокуратури не зміниться, генеральний прокурор сказав: «Відразу – ні. Але треба до цього йти».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: