Бойовики хочуть прибрати до рук бізнес Курченка

Читать на русском
Бойовики так званої «Луганської народної республіки» хочуть відібрати бізнес Сергія Курченка на території окупованої Луганщини.

Бойовики так званої «Луганської народної республіки» хочуть відібрати бізнес олігарха Сергія Курченка на території окупованої Луганщини.

Про це написав у Facebook координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

«Керівництвом «ЛНР» підготовлений «указ про визнання на території республіки корпоративних прав на майно з боку С.Курченка. Проводиться розслідування щодо махінацій С.Курченка, зокрема, щодо спроби останнього «монополізувати сферу реалізації паливно-мастильних матеріалів та продуктів хімічної промисловості» на підконтрольній бойовикам території Луганської області», – повідомив Тимчук.

Аваков знайшов у Латвії майже 2 мільярди гривень КурченкаНа латвійських рахунках затримані і готуються до повернення в Україну майже 1,7 мільярдів гривень оголошеного в розшук бізнесмена Сергія Курченка.

Також, за його словами, російські куратори бойовиків наказали «засобам масової інформації ЛНР» провести інформаційну кампанію проти Сергія Курченка. Крім «ЗМІ» бойовиків, дану кампанію проведуть російські «РІА Новости» і «LifeNews».

За даними «Інформаційного спротиву», підприємства Курченка оформили контракт з «уповноваженими органами у сфері енергетики ЛНР» на постачання паливно-мастильних матеріалів. У результаті, з бюджету «ЛНР» на рахунки підприємств Курченка було перераховано 3 млн. доларів США, а зазначені підприємства не виконали своїх зобов'язань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: