Закони по осені рахують: Галасюк так і не підтримав малий бізнес

Читать на русском
Представник фракції «Радикальної партії» Віктор Галасюк не встиг за літо зареєструвати законопроект про створення Агентства підтримки малого бізнесу.

Народний депутат України від фракції «Радикальної партії» Віктор Галасюк не встиг за літо зареєструвати законопроект про створення Агентства підтримки малого бізнесу.

Відповідне обіцянку було зафіксовано «Словом і Ділом» ще на початку травня.

За 5 місяців група «радикалів» так і не представила проект закону про створення Агентства підтримки малого бізнесу. Даний законопроект вони пообіцяли розробити спільно з американськими експертами, але чи то часу не вистачило, чи то пам'ять у політиків занадто коротка.

15 липня 2015 року Верховна Рада прийняла «Проект Постанови про проведення парламентських слухань на тему:« Розвиток підприємництва в Україні та підтримка малого і середнього бізнесу (30 вересня 2015 року)» № 2 132, одним з ініціаторів якого виступив Віктор Галасюк. Згідно з пояснювальною запискою, зазначена постанова сприятиме вдосконаленню та підвищенню ефективності законодавчої бази для розвитку малого та середнього бізнесу в Україні.

Але далі проекту постанови справа не пішла. Станом на 16 вересня 2015 року у Верховній Раді не було зареєстровано законопроектів щодо створення Агентства підтримки малого бізнесу. Таким чином, нардеп Віктор Галасюк провалив свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: