«Радикали» поскаржилися конгресменам США на «свавілля влади»

Читать на русском
Заступник голови парламентського комітету у закордонних справах Віктор Вовк поскаржився конгресменам США на загрозу появи нового авторитаризму в Україні.

Заступник голови парламентського комітету у закордонних справах, нардеп від фракції «Радикальної партії» Віктор Вовк поскаржився конгресменам США на «загрозу появи нового авторитаризму в Україні».

Про це він повідомив у себе на сторінці у Facebook, інформує «Слово і Діло».

Вовк розповів, що йому вдалося поспілкуватися з делегацією Конгресу США у складі сенаторів Джин Шахін, Річарда Дурбіна та Елізабет Воррен.

«Довів до відома конгресменів звернення до українських громадян та міжнародного співтовариства щодо руйнування парламентаризму в Україні, також продемонстрував заяви фракції щодо виправдання владою беззаконня і правового свавілля та наступу на свободу слова, і щодо нелегітимності складу ЦВК, й про невиконання Президентом Порошенком конституційних обов’язків, і про вірогідні фальсифікації місцевих виборів», – написав депутат.

Радикальний популізм: Лозовий передумав розслідувати привласнення активів України олігархами з РФАндрій Лозовий пообіцяв підняти питання створення ТСК з розслідування всіх фактів незаконного привласнення українських активів олігархами РФ, але через півроку взяте на себе зобов'язання так і не виконав.

Крім того, «радикал» передав американським сенаторам текст своєї промови, виголошеної у дебатах в Парламентській Асамблеї Ради Європи у Страсбурзі. «Обіцяли ознайомитися з наданими їм документами», – резюмував Вовк.

Представники «РПЛ» скаржаться західним колегам на дії влади не вперше. Раніше Віктор Вовк повідомляв, що на засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) британський депутат-консерватор Едвард Лі назвав «показовим шоу» затримання нардепа від «Радикальної партії» Ігоря Мосійчука у будівлі Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: