Карта АТО: ситуація на сході України станом на 15 жовтня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 15 жовтня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення антитерористичної операції пройшла спокійно. Збройні сили України продовжують працювати над обладнанням позицій, а також готувати техніку та озброєння для відведення від лінії розмежування згідно Мінських домовленостей.

Гуманітарна місія «Чорний тюльпан» продовжує пошук загиблих на Донбасі. Учасники операції Евакуація-200 за сприяння підрозділів Цивільного військового співробітництва (ЦВС) провели пошуки на території Донецького аеропорту. В результаті було знайдено останки трьох українських військовослужбовців.

На окупованій території Луганської області мають місце проблеми з водопостачанням. Так, зовсім немає води в селищі міського типу Байрачки та села Софіївка Перевальського району. А на території окупованої Донеччини проблеми з іншим. Після завершення бойових дій в Дебальцевому у березні 2015 року, не зважаючи на неодноразові запевнення самопроголошеної влади, жилі будинки в місті не відновлені, а вікна не вставлені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: