Попри обіцянки Івченка, зміни до Конституції не були ухвалені

Читать на русском
Нардеп від фракції «Батьківщини» Вадим Івченко обіцяв, що у вересні ВРУ остаточно ухвалить законопроекти про децентралізацію, а також зняття депутатської та суддівської недоторканності.
Вадим Івченко

Народний депутат України від фракції «Батьківщини» Вадим Івченко обіцяв, що у вересні Верховна Рада остаточно ухвалить зміни до Конституції в частині децентралізації, а також зняття депутатської та суддівської недоторканності.

Проте заява нардепа виявилася порожньою обіцянкою, пише «Слово і Діло».

Протягом вересня парламент не розглядав законопроекти щодо зміни до Конституції України в частині децентралізації, а також зняття депутатської та суддівської недоторканності.

Вадим ІвченкоНародний депутат України
Івченко запевнив, що у вересні парламент остаточно прийме зміни до КонституціїСказано 1 квітня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Водночас нардеп, голова фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко повідомив, що зміни до Конституції в частині децентралізації в другому читанні парламент розгляне у грудні.

Раніше, 31 серпня 2015 року, під час позачергового засідання Верховна Рада України ухвалила Постанову «Про попереднє схвалення законопроекту про внесення змін до Конституції України щодо децентралізації влади» №2217а/П1.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: