Обіцяних Кононенком змін у Кабміні не відбулося

Читать на русском
Протягом минулого пленарного тижня у Верховній Раді України питання кадрових призначень у Кабінеті міністрів не порушувалося.

Протягом минулого пленарного тижня у Верховній Раді України питання кадрових призначень у Кабінеті міністрів не порушувалося.

Про це пише «Слово і Діло».

Як відомо, на даний момент у складі Кабінету міністрів України є дві вільні вакансії. Перша – це глава Міністерства екології.

Екс-міністра Ігоря Шевченка з посади звільнили ще 2 липня. Друга – посада віце-прем'єра, яку раніше обіймав представник «Радикальної партії» Валерій Вощевський (звільнений 17 вересня). Також під питанням посада міністра охорони здоров'я – чинного керівника МОЗ Олександра Квіташвілі Рада намагалася звільнити вже 4 рази.

15 вересня 2015 року народний депутат України, перший заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко запевнив, що голосування за кадрові призначення в Кабінеті міністрів відбудеться у Верховній Раді наступного пленарного тижня (6-9 жовтня). На пленарному тижні питання про кадрові призначення у Кабінеті міністрів України не виносилося на розгляд парламенту.

Ігор ГузьНародний депутат України
Гузь запевняє, що через 2 тижні коаліція обере нових членів урядуСказано 18 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Архів

Крім Коненка, подібну обіцянку давав нардеп «Народного фронту» Ігор Гузь. 18 вересня 2015 року він запевнив, що за 2 тижні (6-9 жовтня) парламентська коаліція обере віце-прем'єрів і міністрів Кабінету міністрів України. Також провалив свою обіцянку і нардеп Дмитро Андрієвський, який заявив, що наступного тижня (6-9 жовтня) депутати Верховної Ради даватимуть оцінку діяльності Кабінету міністрів України.

Таким чином, відповідні обіцянки нардепів Ігоря Коненка, Ігоря Гузя та Дмитра Андрієвського в системі народного контролю «Слово і Діло» отримали статус «не виконано».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: